MDF EXPO

20 Εκδηλώσεις στην «MDF Expo» 2022 που δεν πρέπει να χάσετε!

12 έως 14 Νοεμβρίου 2022 – Ένα τριήμερο πλούσιο τόσο σε περιεχόμενο εκθετών από 3 διαφορετικούς κλάδους σχετικούς με τα τρόφιμα και τη διαχείρισή τους, όσο και σε εκδηλώσεις, υπόσχεται η «MDF Expo» 2022 («Meat & Grill Days», «Dairy Expo», «Frozen Food») που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 12-13-14 Νοεμβρίου 2022.

Σε δύο εκθεσιακές αίθουσες με πλήθος εκθετών προερχόμενων από την Παραγωγή, τη Βιομηχανία και τη Μεταποίηση, τον τομέα του Εξοπλισμού και των Υλικών, αλλά και των Μεταφορών και Μετακίνησης, για τους κλάδους Κρέατος, Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας και Κατεψυγμένου Τροφίμου, οι επισκέπτες της «MDF Expo» 2022 θα έχουν τη δυνατότητα ν’ αναζητήσουν λύσεις για κάθε κρίκο της επιχείρησής τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, προετοιμάζεται κι ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και για τους 3 τομείς της έκθεσης, Κρέας και Kρεατοσκευάσματα, Γαλακτοκομία – Τυροκομία, αγορά HO.RE.CA., διαχείριση Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, που συντονίζονται από τα περιοδικά της O.MIND CREATIVES, Meat Place, Dairy News, Grill Magazine και Supply Chain & Logistics magazine, ενώ αρκετές διοργανώσεις έχουν αναλάβει και εξωτερικοί φορείς – συνεργάτες, ακαδημαϊκοί και αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου.

Οι εκδηλώσεις

Στην φετινή «MDF Expo», θα υπάρχουν 2 διαφορετικοί χώροι events σε κάθε μια εκθεσιακή αίθουσα, όπου θα φιλοξενηθούν 20 συνολικά events, ενώ εάν προστεθούν σ’ αυτά και τα εταιρικά events, που αρκετοί εκθέτες προετοιμάζουν στα εκθεσιακά τους περίπτερα, το πλάνο των εκδηλώσεων στην φετινή 3πλή έκθεση πολλαπλασιάζεται!

Στο HALL 2 του Metropolitan Expo, όπου θα φιλοξενούνται οι εκθέτες της 7ης «Meat & Grill Days», εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν:

Κεντρικός Χώρος Εκδηλώσεων – STAGE 2 – HALL 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Η Ζεστή Γωνιά» υπό την επίβλεψη της Rational 11:00-11:30
  • «Κρέας και Παρασκευάσματα – Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης» / Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) 12:00-14:00
  • «Υγρή & Ξηρή ωρίμανση Κρέατος – Μύθοι και Πραγματικότητα» / Εκδήλωση του περιοδικού Meat Place 14:30-16:30
  • «Εργαστήριο Ζωντανής Παραγωγής Αλλαντικών & Κρεατοσκευασμάτων» από την ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ – ΒΑΣΙΒΑΓΛΗΣ A12 B11 – HALL 2

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Η Ζεστή Γωνιά» υπό την επίβλεψη της Rational 11:00-11:30
  • «Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο» / Εκδήλωση του περιοδικού Grill Magazine με συνεργασία του ΠΟΕΣΕ 12:00-13:30
  • «Χρηματοδοτήσεις & Προγράμματα Επιδοτήσεων στον Τομέα του Κρέατος» / Εκδήλωση του περιοδικού Meat Place 14:00-16:00
  • «Η Ζεστή Γωνιά» υπό την επίβλεψη της Rational 17:00-17:30
  • «Εργαστήριο Ζωντανής Παραγωγής Αλλαντικών & Κρεατοσκευασμάτων» από την ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ – ΒΑΣΙΒΑΓΛΗΣ A12 B11 – HALL 2
     

Χώρος Επιδείξεων – STAGE 3 – HALL 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος από το περιοδικό Meat Place 11:00-14:00
  • Σεμινάριο «Βασικές Αρχές Κοστολόγησης Κρέατος» από την ΙΣΕΚ Μπατσολάκης 15:00-15:30
  • «Γαλλική Κοπή & Παρασκευάσματα Κρεοπωλείου» από τις BOVILLAGE και ΙΣΕΚ Μπατσολάκης 17:30-18:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Butcher Battles» από την Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών 11:00-14:00
    Απονομή Βραβείων Butcher Battles 14:00-14:30
  • «Αρχές Μαγειρικής Αξιοποίησης» από την ΙΣΕΚ Μπατσολάκης 15:00-15:30

Αντιστοίχως, πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στο HALL 1 του Metropolitan Expo, όπου θα φιλοξενούνται κυρίως, οι εκθέτες της Dairy Expo και του τομέα Food Logistics – Frozen Food.

Κεντρικός Χώρος Εκδηλώσεων – STAGE 1 – HALL 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Eπιστημονικό Συνέδριο Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας» / Με τη συνεργασία του περιοδικού Dairy News και της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και άλλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων 12:00-15:00
  • Σεμινάριο «Η ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική» / Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics 15:30-16:30
  • «Οικογενειακό Τυροκομείο. Παραγωγή Λευκού Τυριού» από την INOX DESIGN ΚΑΤΕΡΗΣ Α2 Β1 – HALL 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Προσέγγιση της HO.RE.CA. αγοράς: Το route2market σήμερα» / Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning 11:00-12:30
  • Σεμινάριο «Πώς να μετρήσετε και να μειώσετε το Μεταφορικό σας Κόστος» / Ένα χρηστικό σεμινάριο προς εκθέτες και επισκέπτες ως added value υπηρεσία του Supply Chain & Logistics magazine, από τα στελέχη της OPTILOG Advisory Services 13:00-14:30
  • «Οικογενειακό Τυροκομείο. Παραγωγή Λευκού Τυριού» από την INOX DESIGN ΚΑΤΕΡΗΣ Α2 Β1 – HALL 1

Χώρος Επιδείξεων – HALL 1

Οργανοληπτική Αξιολόγηση Τυροκομικών Προϊόντων από το περιοδικό Dairy News HALL1 11:00-14:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.mdfexpo.gr.

Για την έγκαιρη προεγγραφή σας στην έκθεση εδώ