επιτροπη-εε-ευρωπη

Κοινή Γεωργική Πολιτική: Ανοιχτή συμμετοχή για τη διάσκεψη των Βρυξελλών στις 7 Ιουλίου

Περισσότεροι από 320.000 άνθρωποι και οργανώσεις μοιράστηκαν τις απόψεις τους σχετικά με το μέλλον της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής μέσω της τρίμηνης δημόσιας διαβούλευσης.

Στις 7 Ιουλίου 2017 στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη για την Κοινή Γεωργική Πολιτική μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες παρουσία του Επιτρόπου Phil Hogan. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά στη διάσκεψη θα πρέπει να κάνει άμεσα την εγγραφή του εδώ.

Στη διάσκεψη, εκτός από την παρουσίαση των συμπερασμάτων της δημόσια διαβούλευσης, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα επιτόπιας έρευνας που διεξήγαγε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όλα τα συμπεράσματα συμπεριλαμβανομένης της εισήγησης της ίδιας της διάσκεψης, θα συμβάλουν στην ανακοίνωση σχετικά με τον εκσυγχρονισμό και την απλούστευση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής που θα δημοσιευθεί από την Επιτροπή αργότερα το 2017, η οποία με τη σειρά της θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές για πιθανές πολιτικές εξελίξεις στον αγροτικό τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.