Αναρτήθηκαν δασικοί χάρτες της Ανατολικής Αττικής

Αναρτήθηκαν δασικοί χάρτες της Ανατολικής Αττικής

Αναρτήθηκαν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων οι δασικοί χάρτες για τις παρακάτω περιοχές της ΠΕ Ανατολικής Αττικής:

  • Δήμου Μεταμόρφωσης,

καθώς και των δημοτικών ενοτήτων:

  • Λυκόβρυσης & Πεύκης δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης,
  • Ζεφυρίου δήμου Φυλής,
  • Θρακομακεδόνων δήμου Αχαρνών,
  • Π. Ψυχικού δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού,
  • Ν. Ερυθραίας δήμου Κηφισιάς

Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου και λήγει στις 27 Φεβρουαρίου 2020. Για τους κατοίκους εξωτερικού η παραπάνω προθεσμία λήγει στις 18 Μαρτίου 2020.

Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στους δασικούς χάρτες εκτάσεων.

Για την υποβολή των αντιρρήσεων καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό τέλος ανάλογα με το εμβαδόν που αφορά η αντίρρηση. Για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων δεν καταβάλλεται τέλος.

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών και τον τρόπο υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης:

α) για τους δασικούς χάρτες Π.Ψυχικού – Μεταμόρφωσης –Λυκόβρυσης – Πεύκης – Ν.Ερυθραίας, που βρίσκεται στην έδρα του Δασαρχείου Πεντέλης, Κλεισθένους 403, Γέρακας, Τ.Κ. 15344, Τηλ. Επικοινωνίας: 210- 6135010, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 07:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.,

β) για τους δασικούς χάρτες Ζεφυρίου & Θρακομακεδόνων, που βρίσκεται στην έδρα του Δασαρχείου Πάρνηθας, Λεωφ. Θρακομακεδόνων 142, Αχαρνές, Τ.Κ. 136 71, Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2434061-3, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 07:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.