Αυξητική τάση της διατροφής Vegan στη Γερμανία

Αυξητική τάση της διατροφής Vegan στη Γερμανία

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας αγοράς, η διατροφή vegan εμφανίζει αυξητική τάση στη Γερμανία. Εντός ΕΕ το 2015 τα περισσότερα νέα vegan προϊόντα εμφανίσθηκαν στη γερμανική αγορά και ακολουθούν Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ιταλία.

Το 2015 στη Γερμανία τo 10% των νέων τροφίμων / ποτών ήταν vegan (έναντι 5% σε επίπεδο ΕΕ) ενώ το 6% των νέων προϊόντα ήταν vegetarian.

Iδιαίτερα κινητικότητα υπάρχει στον τομέα των εναλλακτικών προϊόντων κρέατος. Το 18% των νέων προϊόντων vegan στη Γερμανία αφορούσε ενναλακτικά προϊόντα κρέατος.

(2) Comments

Παραβρεθήκαμε σε ένα μεγάλο κάλεσμα της εταιρίας Herbalife και πραγματικά σε μια βόλτα που κάναμε όλοι οι σύνεδροι οι Γερμανοί συνάδελφοι προτίμησαν όλοι vegan προϊόντα και έγινε θέμα συζήτησης αφού ασχολούμασταν όλοι με Προϊόντα Διατροφής Herbalife φυσικά η μπίρα μπίρα και μάλιστα απο νερά που πραγματικά δεν πίνονται. Πολλές κοπέλες που συζητάγαμε έκαναν πράξη τον  Έλεγχο βάρους όπως της Herbalife και στη συναίχεια έψαχναν Ελληνικά αγροτικά προϊόντα. που

Καλησπέρα και απο εμένα διατηρώ Κομμωτήριο στη Καλλιθέα και έχω πάει σε εκθέσεις για εμπορεύματα μια που εκεί γίνονται οι μεγαλύτερες για γενική φροντίδα και ομορφιάς της γυναίκας. Πραγματικά η διατροφή τους είναι πολύ προσεγμένη και αποτελείτε απο vegan προϊόντα αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά της. Πάντως όντος όταν ακούν Ελληνικό προϊόν τρέχουν!