Θα παρουσιασθούν οι δυσμενείς συνέπειες της εντατικής κτηνοτροφίας, η επίδραση των παραδοσιακών μεθόδων στην υγεία του ζώου, αλλά και στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, η ανάγκη για ευζωία των ζώων, η εγχώρια και Ευρωπαϊκή νομοθεσία...

Η Ελληνική Γεωργία στο Meat Days 2013 – «Το παρόν & το μέλλον των Ελληνικών σφαγείων»

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της 2ης έκθεσης MEAT DAYS, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Αίθουσα Συνεδρίων, Hall 1), στα Σπάτα Αττικής διοργανώνεται η ημερίδα με θέμα:

« Το παρόν & το μέλλον των Ελληνικών σφαγείων»

Η Ελληνική Γεωργία, εκτός από χορηγός επικοινωνίας, συμμετέχει στην ημερίδα, με τον Επιστημονικό της Συνεργάτη και Εκπαιδευτή  κ. Ν. Παπαδόπουλο, με θέμα:

«Σταβλικές εγκαταστάσεις ως παράγοντας για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων»

Θα παρουσιασθούν οι δυσμενείς συνέπειες της εντατικής κτηνοτροφίας, η επίδραση των παραδοσιακών μεθόδων στην υγεία του ζώου, αλλά και στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, η ανάγκη για ευζωία των ζώων, η εγχώρια και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, οι προϋποθέσεις και οι απαιτήσεις για τη διασφάλιση της ευζωίας των ζώων, η ισχύουσα κατάσταση στη χώρα μας, η υφιστάμενη κατάσταση των σταβλικών εγκαταστάσεων και οι προοπτικές-δυνατότητες ανάπτυξης της ευζωίας των ζώων στην Ελλάδα.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Κορυφαίες εταιρείες στο MEAT DAYS 2013 και DAIRY EXPO

Έρευνα για το κρέας και τις συνήθειες των καταναλωτών στη MEAT DAYS 2013

Διαγωνισμός για τα ελληνικά αλλαντικά-προϊόντα κρέατος