«Φρέσκα» λαχανικά…κατεψυγμένα

ΒΙΝΤΕΟ

Μια νέα μέθοδο ψύξης λαχανικών και φρούτων που κρατούν τα κύτταρα ζωντανά προτείνουν Σουηδοί ερευνητές. Με τη νέα ανακάλυψη, οι ερευνητές υποστηρίζουν, ότι το σπανάκι αλλά και οι φράουλες έχουν την ίδια γεύση με την ημέρα που τα βγάλαμε από το χώμα, ακόμα και αν τα καταναλώσουμε αρκετές μέρα μετά.

 

Διαβάστε επίσης:

Μαθήματα Φυτοπροστασίας Βιολογικών Καλλιεργειών στην Ελληνική Γεωργία

Μαθήματα Νέες Καλλιέργειες και Ενεργειακά Φυτά στην Ελληνική Γεωργία