ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Έμφαση στις εξαγωγές

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Έμφαση στις εξαγωγές

Το 2014 ήταν μια χρονιά επιχειρηματικής ανάπτυξης για την εταιρεία παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, ΗΠΕΙΡΟΣ ΑEΒΕ, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματά της.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ σημείωσε αύξηση πωλήσεων της τάξης του 8,27%, ξεπερνώντας τα 34 εκ. ευρώ. Σημαντικό δε είναι πως στην αύξηση αυτή συμμετείχαν κατά 16% οι πωλήσεις σε αγορές του εξωτερικού, αυξάνοντας κατά περίπου 10% τη συμμετοχή τους, σε σχέση με το 2013, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έμφαση της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στην εξαγωγική της στρατηγική την περασμένη χρονιά έχει σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα της να διανέμονται σήμερα σε 18 χώρες, και στις 5 ηπείρους. Οι εξαγωγές αποτελούν πλέον εστιακό σημείο της στρατηγικής πωλήσεων της εταιρείας, συμμετέχοντας δυναμικά στον κύκλο εργασιών της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Στέφανος Παντελιάδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε ότι «Μια εταιρία με την επιχειρηματική υγεία, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τη θέση που κατέχει η ΗΠΕΙΡΟΣ στην Ελληνική αγορά και στην καρδιά των καταναλωτών, είναι λογικό να αναζητά την περαιτέρω ανάπτυξη μέσω των εξαγωγών της. Εστιάσαμε στο εξαγωγικό μας πρόγραμμα και, όπως ήταν αναμενόμενο, είδαμε τη συμμετοχή των πωλήσεων στο εξωτερικό, να αυξάνει κατακόρυφα στο συνολικό μας τζίρο. Παραμένοντας προσηλωμένοι στην ποιότητα των προϊόντων μας και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, όπου κι αν αυτός βρίσκεται, ακολουθούμε δυναμικά το αναπτυξιακό μας πλάνο».