Το τριήμερο που διήρκησαν οι δύο εκθέσεις διανθίστηκε από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε και η Ελληνική Γεωργία...

Η Ελληνική Γεωργία στις παράλληλες εκθέσεις MEAT DAYS-DAIRY EXPO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν σε εκθέτες και επισκέπτες οι δύο παράλληλες εκθέσεις, η 2η MEAT DAYS, που ήταν αφιερωμένη στο κρέας και στα προϊόντα του και η 1η DAIRY EXPO, η οποία προέβαλε τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας και στις οποίες η Ελληνική Γεωργία ήταν μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας.

Χαρακτηρίστηκε από όλους ως ιδιαιτέρως επιτυχημένη και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την πολύ μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών, που προσήλθαν απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, όσο και από την ικανοποίηση που εξέφρασαν όλοι οι εκθέτες, οι οποίοι έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από τις εποικοδομητικές επαφές, που πραγματοποίησαν με τους συνεργάτες και τους νέους πελάτες τους καθώς και από την αθρόα προσέλευση των επισκεπτών.

Αθρόα συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις

Το τριήμερο που διήρκησαν οι δύο εκθέσεις διανθίστηκε από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε και η Ελληνική Γεωργία με τον επιστημονικό της συνεργάτη και εκπαιδευτή κ. Ν. Παπαδόπουλο, και απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια προσδίδοντας ενημερωτικό και επιμορφωτικό ενδιαφέρον στη διοργάνωση. Όλες οι ημερίδες, οι παρουσιάσεις, οι ανοικτές συζητήσεις και οι διαγωνισμοί, που πραγματοποιήθηκαν είχαν την υποστήριξη του κοινού, το οποίο και τις τρεις μέρες κατέκλυσε τις αίθουσες συνεδρίων για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις αποκομίζοντας χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες. Αυτό δείχνει και την μεγάλη ανάγκη για ενημέρωση που υπάρχει στον κλάδο του κρέατος, του γάλακτος και του τυριού, την οποία υπερκάλυψαν οι δύο εκθέσεις αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ακροατές, που γέμιζαν ασφυκτικά και τις τρεις μέρες τους συνεδριακούς χώρους.

25.000 επισκέπτες

Η 2η έκθεση MEAT DAYS σε συνδυασμό με την 1η έκθεση DAIRY EXPO έκανε φέτος ένα τεράστιο ανοδικό άλμα. Σχεδόν διπλάσιες ήταν από πέρσι οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ως εκθέτες στη διοργάνωση. Ταυτόχρονα τετραπλασίασε τη δυναμική της, αφού πάνω από 25.000 ήταν οι επισκέπτες της, που αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις και νέες ιδέες για τον εξοπλισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 60% των επισκεπτών ήταν από την Ελληνική περιφέρεια και αυτό δείχνει το ενδιαφέρον, αλλά και την ανάγκη που έχουν οι επαγγελματίες της χώρας μας για ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις της αγοράς κρέατος και γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί επίσης το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών ήταν από το εξωτερικό, όπως από τα Βαλκάνια και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που ικανοποίησε τους εκθέτες μιας και είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους και τις προτάσεις τους σε εκπροσώπους ξένων αγορών.

Η εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, Επιστημονικού Συνεργάτη και Εκπαιδευτή της Ελληνικής Γεωργίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

MeatDays5

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην ημερίδα με θέμα: Το παρόν & το μέλλον των Ελληνικών σφαγείων

MeatDays6

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην εισήγηση με θέμα: Η διασφάλιση της ευζωίας των ζώων στις σταβλικές εγκαταστάσεις ως υπ’αριθμόν ένα παραγόντας για την παραγωγή ποιοτικών κτηνοτροφικών προϊόντων

DAIRY-EXPO

Μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για τις ημερίδες που διοργανώθηκαν μέσα στον εκθεσιακό χώρο

MeatDays7

Μεγάλος αριθμός επισκεπτων στην έκθεση