Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα και στα Workshops της Ελληνικής Γεωργίας

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα και στα Workshops της Ελληνικής Γεωργίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 2013 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ελληνική Γεωργία. Έχοντας κλείσει λιγότερο από 9 μήνες από την ίδρυσή της, έδωσε δυναμικό παρών στη διεθνούς κύρους Έκθεση  Money Show στις 21 και 22 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η Ελληνική Γεωργία δεν ήταν απλά παρούσα. Οι άνθρωποι και συνεργάτες της Ελληνικής Γεωργίας, συμμετείχαν σε περισσότερες από 20 ώρες παρουσιάσεων, ενημέρωσαν και απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις, δίνοντας με τον τρόπο αυτό τον πραγματικό παλμό που πρέπει να έχει η εκπαίδευση και η ενημέρωση.

Επίσης, στην ημερίδα με θέμα «Μύθοι και Πραγματικότητα: Μία ειλικρινής συνάντηση για την ελληνική γεωργία», την Ελληνική Γεωργία τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί ομιλητές :

  • Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρης Μελάς.
  • Ο Καθηγητής Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τέως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστος  Αυγουλάς.
  • Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπεύθυνος Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας  κ. Στέλιος Ροζάκης.
  • Ο Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΕΓΕΣ κ.Ιωάννης Τσιφόρος.
  • Ο Γενικός Διευθυντής ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Γιώργος Οικονόμου.

Το έντονο ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των Workshops της Ελληνικής Γεωργίας και η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και τις δύο ημέρες (21-22 Δεκεμβρίου) αποδεικνύει την ανάγκη για εκπαίδευση και πληροφόρηση. Την ουσιαστική και στοχευμένη εκπαίδευση, την υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρηση.

Η Ελληνική Γεωργία θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και το νέο έτος, μέσα από ποιοτικές δράσεις που αναδεικνύουν την αξία της ελληνικής γεωργίας και της Ελλάδας γενικότερα.

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης: Όσοι από τους συμμετέχοντες στα Workshops/Ημερίδα της Ελληνικής Γεωργίας στις 21-22 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton ΔΕΝ έχουν λάβει τις Βεβαιώσεις Παρακολούθησης, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη Φόρμα Επικοινωνίας και να αποστείλουν το αίτημά τους.
Τα στοιχεία στη Φόρμα Επικοινωνίας πρέπει να συμπίπτουν με τα στοιχεία που δόθηκαν την ημέρα των Workshops/Ημερίδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από την Ημερίδα «Μύθοι και Πραγματικότητα: Μία ειλικρινής συνάντηση για την ελληνική γεωργία»

IMAG0595

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τσιφόρος στην εισήγησή του με θέμα: «Κρίσιμες Προτεραιότητες για τους Συνεταιρισμούς στον Αγροτικό Τομέα»

IMAG0607

Ο Γενικός Διευθυντής της ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Οικονόμου στην εισήγησή του με θέμα: «Ελληνικό ελαιόλαδο: Από τον μύθο στις σημερινές προκλήσεις.»

IMAG0599

Ομιλία Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων ΥπΑΑΤ κ. Μελά. Στο πάνελ της ημερίδας (από αριστερά προς τα δεξιά): Σπήλιος Καταφυγιώτης, Τρύφωνας Παπαντωνίου, Θωμάς Σιούτης, Φάνης Τζαγκαράκης, Περικλής Διαμαντόπουλος

IMAG0601

Ο Καθηγητής Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αυγουλάς στην εισήγησή του με θέμα: «Νέες καλλιέργειες και παλιές που είναι νέες.»

IMAG0596

Στην ημερίδα μίλησε και ο Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ροζάκης με θέμα: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Από την παραγωγή εμπορευμάτων στη δημιουργία αξίας στη γεωργία.»

 

Από τα Workshops της Ελληνικής Γεωργίας

2013-12-21 14.23.00

Από το Workshop με θέμα: Σύγχρονη σαλιγκαροτροφία-Μέθοδοι παραγωγής, αγορά και διάθεση των σαλιγκαριών.

DSC05293

Από το Workshop με θέμα: Φυτεμένα Δώματα: Η πράσινη λύση για εξοικονόμηση χρήματος και ποιότητας ζωής στις πόλεις.

2013-12-21 15.07.04

Από το Workshop με θέμα: Σαλιγκάρι – Ποιοτικά χαρακτηριστικά, εμπορευματοποίηση και τρόποι εστίασης.

1419836_618659764836837_1827233739_n

Από το Workshop με θέμα: Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά. Παραγωγή – Μεταποίηση.

211220131711

Από το Workshop με θέμα: Προώθηση Ιστοσελίδων – Internet marketing.

211220131710

Από το Workshop με θέμα : Branding – Δημιουργώντας επώνυμα αγροτικά προϊόντα.