Πρόγραμμα Νέων Γεωργών: e- εφαρμογή

Η e-εφαρμογή: «Έλεγχος αρχικής επιλεξιμότητας για το Μέτρο 6.1: Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς του ΠΑΑ 2014-2020» αποτελεί πνευματική περιουσία του κατασκευαστή της και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Η χρήση της επιτρέπεται για τον κάθε ενδιαφερόμενο ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Γεωργίας. Σε καμία περίπτωση η χρήση της εφαρμογής ΔΕΝ επιτρέπεται για εμπορικούς ή άλλους κερδοσκοπικούς σκοπούς χωρίς την έγγραφη άδεια της Ελληνικής Γεωργίας ή του κατασκευαστή της εφαρμογής.
Τα αποτελέσματα που επιστρέφει η εφαρμογή βασίζονται στα στοιχεία που δίνουν οι ενδιαφερόμενοι και στους βασικότερους όρους και προϋποθέσεις για ένταξη στο υπομέτρου 6.1 «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 όπως αυτές καθορίζονται στην Πρόσκληση.
Τα αποτελέσματα που επιστρέφει η εφαρμογή είναι ενδεικτικά και μη καθοριστικά. Η Ελληνική Γεωργία και ο κατασκευαστής της εφαρμογής ουδεμία ευθύνη φέρουν για αποτελέσματα που επιστρέφει η εφαρμογή και δεν ταυτίζονται με τα πραγματικά δεδομένα.
Η χρήση της e-εφαρμογής συνεπάγεται την αποδοχή από τον χρήστη των παραπάνω όρων.


Τέλος συζήτησης

2423423

Η ομάδα γεωπόνων της Ελληνικής Γεωργίας είναι έτοιμη να αναλάβει την αίτησή σας και την πλήρη συμπλήρωση του φακέλου υποψηφιότητάς σας για την επιτυχή ένταξή σας στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών.

Όπως με το Πρόγραμμα Νέων Γεωργών του 2014, έτσι και φέτος έχουμε ετοιμάσει μια συμφέρουσα προσφορά για όλους τους υποψήφιους Νέους Γεωργούς που θα συνεργαστούν μαζί μας.

Η προσφορά μας εκτός της ανταγωνιστικής τιμής συμπεριλαμβάνει:

τικΣυνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης υλοποίησης του προγράμματος, ενημέρωση για τις υποχρεώσεις του παραγωγού και αιτήματα καταβολής των δόσεων της ενίσχυσης.

τικΠαροχή εμπορικών και λογιστικών συμβουλών όσο και συμβουλών μάρκετινγκ και ανάπτυξης της εκμετάλλευσής σας.

τικΔΩΡΕΑΝ τριετή προβολή της εκμετάλλευσης και των προϊόντων σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

τικΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση και ειδικές τιμές διδάκτρων σε ενημερωτικά-εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω της πλατφόρμας εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

target-1414788_1280Στόχος μας είναι να εντάξουμε περισσότερους ανθρώπους στο δίκτυο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ένα δίκτυο ανθρώπων που συνειδητά ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, βιοπορίζονται από αυτόν και βλέπουν το μέλλον τους με αισιοδοξία και δημιουργικότητα μέσα σε αυτόν.

Επικοινωνία:

Σταθερό: 2112158960 Κινητό: 6977890474

e-mail: info@ellinikigeorgia.gr

Κοινωνικά δίκτυα:

facebook1 twitter1