Πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2016: Προσοχή στις βασικές προϋποθέσεις! Το πρόγραμμα δεν είναι για όλους… κάτι που δε θα σας το πούνε όλοι!

Πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2016: Προσοχή στις βασικές προϋποθέσεις! Το πρόγραμμα δεν είναι για όλους… κάτι που δε θα σας το πούνε όλοι!

Για ένταξη στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών απαιτούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις που ασφαλώς δεν αφορούν μόνο το όριο ηλικίας (18-41 ετών) αλλά μεταξύ άλλων και την παραγωγική δυναμικότητα της εκμετάλλευσής όπως δηλώθηκε στο ΟΣΔΕ του 2016.

Χρησιμοποιείστε την ειδική e-εφαρμογή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ και διαπιστώστε  μόνοι σας αν πράγματι έχετε όλες τις βασικές προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα. Αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες για την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας και τυχόν επιτήδειους που θα επιδιώξουν συνεργασία μαζί σας μόνο και μόνο για να καρπωθούν τη χρηματική αμοιβή χωρίς να σας έχουν ενημερώσει ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε τις προϋποθέσεις ένταξης.

Αν μετά τη χρήση της εφαρμογής διαπιστώσετε ότι μπορείτε να είστε υποψήφιος για το πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη μοναδική μας προσφορά που εκτός της προετοιμασίας του φακέλου και του επιχειρηματικού σχεδίου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Γεωργίας, ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση online σεμιναρίων κ.α.

Μάθε αν είσαι δικαιούχος και το ποσό ενίσχυσης μέσω της e-εφαρμογής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ:

ΔΩΡΕΑΝ e-ΕΦΑΡΜΟΓΗ