Οι μεγάλες προσφορές της Ελληνικής Γεωργίας

Με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τον δικτυακό τόπο της Ελληνικής Γεωργίας!

Στο πλαίσιο του πρώτου Web Seminar της Ελληνικής Γεωργίας,  Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα για το αγροτικό μου προϊόνη Ελληνική Γεωργία προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν:

“ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ”

Περιλαμβάνει: Δωρεάν hosting για 2 χρόνια, SSD δίσκους για υψηλή ταχύτητα, Δημιουργία δυναμικών σελίδων (pages), Δημιουργία σελίδων (Προφίλ Εταιρείας, Στοιχεία επικοινωνίας), Μηχανισμός Νewsletter, Καταχώρηση στην Google, Σύνδεση με Google analytics, Σύνδεση με Social Media -Facebook, Twitter-

“ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ”

Περιλαμβάνει:Οn page SEO (Canonicalization, URL Structure,SEF URLs best practices, 404, 403, 5,Duplicate titles & meta descriptions, Site speed), Έλεγχος Google Penalty

“GOOGLE AD WORDS”

Περιλαμβάνει: Δημιουργία λογαριασμού, Ρύθμιση παραμέτρων χρέωσης, Δημιουργία καμπάνιας διαφήμισης, Δημιουργία επιμέρους διαφημίσεων, Μελέτη για τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά.

Συμπλήρωσε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ  και πάρε μέρος στην κλήρωση για 3 τυχερούς!

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση
1. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι κατοχυρώσουν εγγραφή στο Σεμινάριο “Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα για το αγροτικό μου προϊόν”
2. Ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζεται η Πέμπτη 31 Ιουλίου. η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από την «Ελληνική Γεωργία».
3. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Γεωργίας και στην εφημερίδα ΠΑΡΑΓΩΓΗ στο φύλλο 2 Αυγούστου 2014. Η Ελληνική Γεωργία διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί τους νικητές με οποιονδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο.
4. Το χρονικό περιθώριο για την παράδοση των δώρων καθορίζεται αποκλειστικά από την Ελληνική Γεωργία.