Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των εισηγητών της Ελληνικής Γεωργίας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο θέμα. Γραφτείτε στο...

Η Ελληνική Γεωργία στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Νέες Καλλιέργειες 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο: “Νέες Καλλιέργειες, Προοπτικές και δυνατότητες”, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Πάνω από 20 ώρες παρουσιάσεων, κάλυψαν ένα μεγάλο πεδίο θεμάτων, ενώ η συμμετοχή του κοινού, μέσω της διατύπωσης πολλών ερωτήσεων, κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον και τις δυο ημέρες του Συνεδρίου.

Σημειώνεται ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και οι παρουσιάσεις των ανθρώπων της Ελληνικής Γεωργίας απέσπασαν τα θετικά σχόλια των παρευρισκομένων. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις ομιλίες των εισηγητών της Ελληνικής Γεωργίας στο κανάλι της στο youtube.

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των εισηγητών της Ελληνικής Γεωργίας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο θέμα. Γραφτείτε στο Newsletter της Ελληνικής Γεωργίας (πάνω δεξιά) για να ενημερώνεστε με τις κυριότερες ειδήσεις του αγροτικού χώρου και να διαβάζετε όλα τα άρθρα και τις εισηγήσεις στα διάφορα συνέδρια των επιστημονικών συνεργατών και εκπαιδευτών της Ελληνικής Γεωργίας, εντελώς δωρεάν.

Οι εισηγήσεις στο Συνέδριο Νέες Καλλιέργειες 2013

Φωτογραφίες από το Συνέδριο

Νέες Καλλιέργειες

Στην είσοδο του Συνεδρίου (Από αριστερά προς τα δεξιά: Καταφυγιώτης Σπήλιος, Τζαγκαράκης Φάνης, Σιούτης Θωμάς)

Νέες Καλλιέργειες

Το stand της Ελληνικής Γεωργίας στο χώρο του Συνεδρίου (Από αριστερά προς τα δεξιά: Καταφυγιώτης Σπήλιος, Σιούτης Θωμάς, Διαμαντόπουλος Περικλής)

Νέες Καλλιέργειες

Καταφυγιώτης Σπήλιος

DSC_3042

Τζαγκαράκης Φάνης

DSC_3039

Διαμαντόπουλος Περικλής

elaiotexnia_soutis

Σιούτης Θωμάς