Βιολογικά κρασιά: Ποικιλίες με υψηλή αντοχή σε ωίδιο και περονόσπορο

Βιολογικά κρασιά: Ποικιλίες με υψηλή αντοχή σε ωίδιο και περονόσπορο

Στη Γερμανία κάνουν όλο και περισσότερο ευκρινή την εμφάνισή τους, βιολογικά κρασιά από άγνωστες για το καταναλωτικό κοινό ποικιλίες, Regent, Cabernet Blanc και Johanniter, οι οποίες έχουν το χαρακτηριστικό της υψηλής αντοχής σε μύκητες όπως το ωίδιο και ο περονόσπορος.

Μάλιστα o επόμενος διεθνής διαγωνισμός για κρασιά από ποικιλιές ανθεκτικές σε μύκητες, θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο 2015 στη Γερμανία.