Εντομα

16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

20 έως 23 Οκτωβρίου 2015 – Περισσότερες από 160 πρωτότυπες εργασίες από Έλληνες επιστήμονες, οι οποίες καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Εντομολογίας και Ακαρεολογίας, καθώς και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, σχετικά με σημαντικά προβλήματα της Φυτοπροστασίας θα παρουςιαστούν στο 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και αποτελεί διοργάνωση της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, με την υποστήριξη Οργανωτικής Επιτροπής ερευνητών και γεωτεχνικών της Κρήτης.

Στο συνέδριο οκτώ καταξιωμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό θα παρουσιάσουν μια επισκόπηση της έρευνας αιχμής που διεξάγουν.

Παράλληλα, το συνέδριο θα είναι ανοικτό για το κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, ώστε οι τοπικοί γεωτεχνικοί και οι παραγωγοί να ενημερωθούν για καινοτόμα προΰόντα και υπηρεσίες από τουσ χορηγούς του συνεδρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και όροι εγγραφής παρέχονται εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2810-302317.