45365654323

2ο Trophy Meet-up από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

24 Οκτωβρίου 2022 – Το 2ο Trophy Meet-up πραγματοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin).

Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται στο πλαίσιο του εγχειρήματος Trophy-Τροφή, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα. Το εγχείρημα Trophy-Τροφή υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

To 2o Trophy Meet-up φιλοδοξεί να παρουσιάσει τις ευκαιρίες, τις τάσεις και τα καλά παραδείγματα του αγροδιατροφικού κλάδου, με τη συνεργασία πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων, δομών και εταιριών. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τις παρουσιάσεις «Βιώσιμη γεωργία και έξυπνες λύσεις για το κλίμα – Νέα επιχειρηματικά μοντέλα», του κ. Μανώλη Παναγιωτόπουλου, Country Commercial Lead Greece & Cyprus, Τομέας Crop Science, Bayer Ελλάς και «Το μέλλον της γεωργίας μέσα από την τεχνολογία και την καινοτομία» του κ. Θωμά Μπαρτζάνα, Αναπληρωτή Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι φοιτητές, ερευνητές και startups, που θα λάβουν μέρος στη δράση,  θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρόοδο των δράσεων και των projects τους και να συμμετέχουν σε εργαστήρια παραγωγής ιδεών και καινοτομίας πάνω στις παρουσιάσεις του Meet-up. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχονται ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο ειδικών και μεντόρων.

Περισσότερες πληροφορίες για το 2o Trophy Meet-up και υποβολή συμμετοχών εδώ.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω livestreaming από το κανάλι του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά στο YouTube.

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά θα πραγματοποιήσει μια σειρά από Trophy Meet-ups, ώστε οι ενδιαφερόμενοι για την καινοτομία και την τεχνολογία στον κλάδο της αγροφιατροφής να διασυνδεθούν και να δημιουργήσουν ένα ενεργό τοπικό και εθνικό  οικοσύστημα εντός του οποίου θα ενημερωθούν για τις τάσεις και εξελίξεις του αγροδιατροφικού κλάδου, καθώς και για την αλληλεπίδραση του παραγωγικού ιστού της οικονομίας με νέα, δυναμικά εγχειρήματα.