62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Χαμογέλα, ήρθε!

5 – 22 Μαΐου 2016 – Μπορεί μία έκθεση να φέρει το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας;

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σίγουρα μπορεί, γιατί φέτος μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάμε!

Από τις 5 έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», στην έκθεση που αγαπάμε θα τα βρούμε όλα:

Αμέτρητα λουλούδια, μυρωδικά και φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα, αλλά και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς για την περιποίηση τους, για να είναι η κάθε μέρα στο σπίτι μας ανθισμένη. Και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Γιατί κάθε μέρα το πρόγραμμα της Έκθεσης έχει μια ξεχωριστή πρόταση για τον καθένα: Από θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα ανθοδετικής και παιδικά παιχνίδια, μέχρι τον 11ο Γύρο Κηφισιάς «Αντίκες & Λουλούδια» και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Και βέβαια, τον πιο… φυσικό παιδότοπο για ξένοιαστο παιχνίδι!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, μεταξύ άλλων, δηλώνει για τη φετινή διοργάνωση: «Δεν είναι απλά ένα εμπορικό γεγονός, αλλά μια γιορτή για το περιβάλλον και τη φύση. Περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας έχει ανάγκη την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και γι’ αυτό ο Δήμος μας και η Ανθοκομική μας Έκθεση στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους αγρότες και επαγγελματίες ανθοπαραγωγούς».

Τα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στις 20:30 και θα αποτελέσουν την έναρξη της μεγάλης φετινής γιορτής, που για 18 ημέρες θα μας δώσει πολλούς λόγους να χαμογελάμε!

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 5 έως και τις 22 Μαΐου 2016, με καθημερινό ωράριο 10:00-22:00.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες: 10.00 έως 15.00.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο κοστίζει 1,5 €.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΑΦΙΣΑ