123

Το Athens Job Festival 2015 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

26 και 27 Σεπτεμβρίου – Με σύνθημα “Enter the synergy”, το skywalker.gr διοργανώνει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου το Athens Job Festival 2015, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Εταιρείες, υποψήφιοι, start-uppers, επίδοξοι επιχειρηματίες θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν , να προβληματιστούν μπροστά στις νέες και ποικίλες προκλήσεις, που αντιμετωπίζουμε.

Η διήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει πάνελ, booth εταιρειών, συνεντεύξεις για ανοικτές θέσεις εργασίας, workshop, παρουσία start-ups και τα σεμινάρια επιχειρηματικότητας που έχουν καθιερωθεί από το skywalker.gr, τα “Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας”.

Οι ομιλητές των πάνελ και οι εισηγητές των workshop και των Μονοπατιών Επιχειρηματικότητας είναι όλοι καταξιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες, που θα μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις τους.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, χορηγός επικοινωνίας του Athens Job Festival 2015, θα βρίσκεται στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο συνεργασιών της με ανθρώπους του ευρύτερου αγροτικού τομέα. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και από κοντά!

H είσοδος είναι δωρεάν.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο γνωστός stand-up comedian, κύριος Γιώργος Χατζηπαύλου. Mπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας “Δες την αλλιώς” προσφέρει την ευκαιρία σε όσους πάρουν μέρος να ανεβάσουν μια φωτογραφία στη σελίδα του skywalker.gr, που να απεικονίζει πώς αντιλαμβάνονται την εργασία, την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό και την επιχειρηματικότητα και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τα δώρα τους στο Athens Job Festival 2015. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και πώς μπορεί να λάβει κάποιος μέρος, θα βρείτε εδώ.