20 Μαρτίου 2019 – Η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στα Ιωάννινα, εκδήλωση με θέμα:
«Η ιδιοπαραγωγή τυροκομικών – γαλακτοκομικών προϊόντων και η διάθεσή τους στον καταναλωτή»
Η εκδήλωση σκοπεύει στην ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για τη δραστηριότητα της παραγωγής τυροκομικών-γαλακτοκομικών προϊόντων στο αγρόκτημα από τους ίδιους τους κτηνοτρόφους.
Τοποθεσία: Πολυχώρος “Δ.Χατζής” (Παλιά Σφαγεία),
Πότε: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 – ώρα 10:00
Δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.