Εκδήλωση: «Ημέρα Οσπρίων και Κτηνοτροφικών Φυτών»

 31 Ιανουαρίου 2018 – Την 4η επιστημονική συνάντηση διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Δράμα.

Η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Ημέρα Οσπρίων και Κτηνοτροφικών Φυτών»

θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 11:00π.μ., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει 5 εισηγήσεις, που σχετίζονται με την καλλιέργεια των οσπρίων και κτηνοτροφικών φυτών της χώρας μας.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση της παραγωγικής βάσης, σχετικά με την καλλιέργεια των οσπρίων, όπως, πολλαπλασιαστικό υλικό και η αξιοποίησή του,  τεχνική καλλιέργειας,  εχθροί και ασθένειες,  προοπτικές, παράνομες ελληνοποιήσεις, καθώς και για τη χρησιμότητα παλαιών και νέων κτηνοτροφικών φυτών (π.χ. λούπινο), αλλά και  της ενσίρωσης, από εξειδικευμένους επιστήμονες των καλλιεργειών αυτών.

Εισηγητές της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι οι, Δρ. Βλαχοστέργιος Δημήτριος, Δρ. Μπαξεβάνος Δημήτριος, Δρ. Καργιωτίδου Αναστασία και Δρ. Νίνου Ελισάβετ, από το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λάρισα  και ο κ. Κώτσιας Ανδρέας γεωπόνος της Agrino.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2521058175, e-mail: drogeeka@otenet.gr