Εκθέσεις-450x250

Διεθνής Έκθεση 2015 Eurasia Commodity and Trade Expo – Με έμφαση στο ελαιόλαδο

Η Διεθνής Έκθεση 2015 Eurasia Commodity and Trade Expo (πρώην China-ASEAN Expo) θα λάβει χώρα στην πόλη Urumqi της Αυτόνομης Επαρχίας Xijiang στα δυτικά της χώρας.

Στην Έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Trade Development Bureau του Υπουργείου Εμπορίου, αποδίδεται μεγάλη έμφαση καθώς στόχος είναι η ανάπτυξη της επαρχίας που βρίσκεται στον βασικό άξονα της μεγάλης πρωτοβουλίας “One Road One Belt” για την ανασύσταση του δρόμου του μεταξιού η οποία συνεπάγεται κατασκευή μεγάλης κλίμακας έργων υποδομής.

Η Έκθεση έχει γενικό χαρακτήρα με εκθέματα όπως ρουχισμός, τρόφιμα και αγροτικά προϊόντα, κοσμήματα κλπ.

Από τους διοργανωτές εκφράστηκε ενδιαφέρον για παρουσία ελληνικών προϊόντων όπως ελαιόλαδο και επισημάνθηκε ότι παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω του ότι η εκθεσιακή δραστηριότητα είναι κάτι νέο στην περιοχή.

Πριν τη δραστηριοποίηση στην κινεζική αγορά (συμμετοχή στην Έκθεση) επισημαίνουμε την ανάγκη κατοχύρωσης του/ων εμπορικού/ων σήματος/ων, καθώς και του brand name της εταιρίας, καθώς είναι συχνό το φαινόμενο τόσο της αντιγραφής προϊόντων, όσο και της κακόβουλης κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων με στόχο την απόσπαση χρημάτων, ή την παρεμπόδιση πρόσβασης στην τοπική αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Tel. 086 991-5190442, Mob. 086 13999972510
E- mail: huangjingcaeexpo@163.com, caeexpo@vip.163.com
http://www.caeexpo.org/