Μέλι-μέλισσα

3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Μελισσοκομίας-Η Επιστήμη συναντά την Πράξη

15 – 16 Νοεμβρίου 2014 – Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας, το Εργαστήριο Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Παν. Αθηνών, το Εργαστήριο Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας του Αριστοτελείου Παν. Θεσσαλονίκης, και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», διοργανώνουν το Γ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Μελισσοκομικό Συνέδριο με γενικό θέμα:

“Η επιστήμη συναντά την πράξη”

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Γεν. Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΑΑ&Τ, τη Γεν. Διεύθυνση Ζωικής Παραγωγής του ΥΑΑ&Τ, το Σύνδεσμο Παραγωγών Βασιλικού Πολτού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης, αρκετούς μελισσοκομικούς Συνεταιρισμούς και Συλλόγους.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχει ως εισηγητής ο κ. Αλυσσανδράκης Λευτέρης, Επιστημονικός Συνεργάτης και Εκπαιδευτής της Ελληνικής Γεωργίας με θέμα: “Οι πολυφαινόλες και η αντιοξειδωτική δράση της πρόπολης από διάφορες περιοχές της Ελλάδος”

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Τόπος διεξαγωγής το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ημερομηνία 15 και 16 Νοεμβρίου 2014.

Στο Συνέδριο οι Έλληνες επιστήμονες θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της εφαρμοσμένης έρευνας και θα δώσουν έμφαση στη λειτουργικότητα και άμεση χρήση αυτών στη μελισσοκομική πρακτική.

Οι μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους επιστήμονες την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και να αναζητήσουν λύσεις.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με τη βιολογική αξία και δράση των προϊόντων του μελισσιού, με κύριο στόχο την γνωριμία, έγκυρη ενημέρωση και προβολή τους στο καταναλωτικό κοινό.

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινώντας με τη Μελισσοκομία – Μελισσοκομία Ι

Μελισσοκομία για προχωρημένους – Μελισσοκομία ΙΙ

Μάρκετινγκ Μελιού/Μελισσοκ. Προϊόντων