συνεδριο

Ημερίδα: Αγροοικολογικές προσεγγίσεις στη γεωργική επιχειρηματικότητα

7 Οκτωβρίου 2022 – Η Αγροοικολογία αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση στη γεωργία για το μετασχηματισμό των συστημάτων παραγωγής τροφίμων προς μια πραγματικά αειφόρα μορφή.

Με σκοπό την γνωριμία με την αγροοικολογική προσέγγιση και τα διαθέσιμα εργαλεία, θεσμικά ή εναλλακτικά, για την αξιοποίηση της «πράσινης» υπεραξίας πρoϊόντων που παράγονται με οικολογικό τρόπο, το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – Τμήμα Ελιάς & Οπωροκηπευτικών Καλαμάτας, το Αγροοικολογικό Δίκτυο Ελλάδος και το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarinο διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Αγροοικολογικές προσεγγίσεις στη γεωργική επιχειρηματικότητα»

την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο συνεδριακό χώρο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (Λακωνικής 87, 1ος όροφος στην Καλαμάτα).

Στην ημερίδα θα προβληθούν παρουσιάσεις με παραδείγματα από ομάδες παραγωγών της Μεσσηνίας και της Λακωνίας με σκοπό να δώσουν μια πρακτική διάσταση πετυχημένων μελετών περίπτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Καλαμάτα τηλεφωνικά στο 27210 25700 και μέσω e-mail στο info@kaem.gr.