χαλαζι

Μελέτη για την ένταξη νέων καλλιεργειών στο Υπομέτρο 5.1

Τη δυνατότητα ένταξης νέων καλλιεργειών όπως μύρτιλα, γκότζι μπέρι κλπ, όψιμες ποικιλίες πορτοκαλιάς, δίφορες και πολύμορφες ποικιλίες λεμονιάς, καθώς και άλλες καλλιέργειες στο υπομέτρο 5.1 για την προστασία από το χαλάζι, θα διερευνήσει μελέτη που χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εντάσσεται στο Μέτρο 20 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Επίσης, στη μελέτη θα εξεταστούν οι ευδόκιμες και ευπαθείς γεωγραφικές περιοχές των παραπάνω καλλιεργειών και θα περιγραφεί ο τρόπος κάλυψης των καλλιεργειών σύμφωνα με το ύψος και της αποστάσεις φυτεύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες τους.

Πληροφορίες για το υπομέτρο 5.1 (αφορά την 1η Πρόσκληση) θα βρείτε εδώ.