αρδευση-νερο

Χρηματικά βραβεία διεκδικούν 8 startups σε διαγωνισμό Καινοτομίας για το νερό

15 Σεπτεμβρίου 2020 – Με τις παρουσιάσεις των 8 φιναλίστ ομάδων, ολοκληρώνεται ο Διαγωνισμός Καινοτομίας  InnoWise Challenge Lab στην Ελλάδα που υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) με την υποστήριξη του ΕΙΤ Food Hub και των  Industry Disruptors Game Changers.

O τελικός θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17.00 από τον κανάλια των Industry Disruptors στο Facebook και στο ΥοuTube.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, θα πρέπει να εγγραφείτε εδώ.

O Διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «water scarcity» του ΕΙΤ, που κινητοποιεί θεσμικούς και παραγωγικούς εταίρους της οικονομίας στη Νότια Ευρώπη για να εφαρμόσουν πρακτικές και καινοτομίες με στόχο την ορθή διαχείριση των υδατικών πόρων και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του τελικού θα διεξαχθούν δύο συζητήσεις πάνελ με θέμα τη διαχείριση των υδατικών πόρων στο αστικό και αγροτικό περιβάλλον καθώς και τις προκλήσεις στην εφαρμογή και διάδοση των καινοτόμων εφαρμογών που υπόσχονται αποτελεσματικότερη διαχείριση του νερού στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης.