Εξ-αποστάσεως-εκπαιδευση

Γεωργική Εκπαίδευση

Η μέθοδος εκπαίδευσης στην Ελληνική Γεωργία είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Η νέα τεχνολογία προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον εκπαίδευσης στο χώρο του σπιτιού μας, της εργασίας μας ή σε οποιοδήποτε μέρος που παρέχεται σύνδεση στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται χρόνος και χρήμα.

Το πρότυπο διαδικτυακό σχολείο της Ελληνικής Γεωργίας δεν καινοτομεί μόνο ως προς τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Το κύριο πλεονέκτημα της Ελληνικής Γεωργίας είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το διδακτικό προσωπικό. Εξειδικευμένοι επιστήμονες με πολύχρονη διδακτική εμπειρία που επιδιώκουν την ολοκληρωμένη κατάρτιση του κάθε εκπαιδευόμενου.

Η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση της Ελληνική Γεωργίας περιλαμβάνει:

  • Τις online παραδόσεις
  • Την ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Online παραδόσεις

Η διδασκαλία στην Ελληνική Γεωργία γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Μια παραδοσιακή τάξη μεταφέρεται στις οθόνες του υπολογιστή σας. Εκπαιδευτής και μαθητές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, δίνουν το “παρόν” και συμμετέχουν ενεργά. Οι online παραδόσεις πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο χρόνο, σύμφωνα με τον εκάστοτε προγραμματισμό των μαθημάτων.

Η χρήση οπτικοακουστικών μέσων καθώς και πολλές άλλες έξυπνες εφαρμογές προσφέρουν ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον σε μαθητές και καθηγητές ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σε όσους “απουσιάσουν” να παρακολουθήσουν την παράδοση του μαθήματος βιντεοσκοπημένη (on demand).

Εκπαιδευτική πλατφόρμα

Αυτό είναι το “τετράδιο” του κάθε μαθητή. Εδώ θα βρείτε τις βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις, το εκπαιδευτικό υλικό του μαθήματος, τις εργασίες σας, τα διάφορα link, videos κλπ. Οι δυνατότητες της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας είναι πάρα πολλές και οι μαθητές θα εξοικιωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Εκπαιδευτική διαδικασία

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κάθε εκπαιδευόμενου αποστέλλεται μήνυμα-πρόσκληση παρακολούθησης πριν από κάθε online παρουσίαση. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα, εκτός από το σύνδεσμο (link) για την είσοδο στη ψηφιακή “τάξη”, ο εκπαιδευόμενος θα βρει το περιεχόμενο του μαθήματος καθώς και το εκπαιδευτικό και οπτικοακουστικό υλικό για την καλύτερη κατανόηση του online μαθήματος.

Κάθε μάθημα έχει συγκεκριμένο αριθμό online παραδόσεων σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες. Για την απονομή πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης είναι προαπαιτούμενο ο εκπαιδευόμενος να έχει παρακολουθήσει περισσότερες από το 60% των online παραδόσεων.

Cisco-WebEx300150

 

Με την τεχνική υποστήριξη της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο της τηλεδιάσκεψης!

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές

Για την παρακολούθηση των online παρουσιάσεων απαιτείται:

–       Σύνδεση ADSL για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

–       Multimedia δυνατότητες H/Y (μικρόφωνο, ηχεία).

–       Τα προγράμματα: pdf ReaderAdobe Flash Player.

Σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Υποστήριξης της Ελληνικής Γεωργίας σας παρέχει οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για τη σωστή λειτουργία της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Μη χάνετε ούτε λεπτό από τα online μαθήματα της Ελληνικής Γεωργίας! Παρακολουθήστε live από το Smartphone κινητό σας ή το Tablet σας!

Τα Mαθήματα/Web Seminars της Ελληνικής Γεωργίας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Γεωργίας ανανεώνεται συνεχώς με τη  προσθήκη νέων μαθημάτων. Στη σελίδα του κάθε Μαθήματος θα βρείτε όλες τις πληροφορίες (εκπαιδευτική περίοδο, συνολική διάρκεια, ημέρες και ώρες online παραδόσεων, εισηγητές, δίδακτρα) καθώς και τη Δομή του Μαθήματος.

Κάνε κλικ στα Μαθήματα/WebSeminars που σε ενδιαφέρουν:

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ … ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ

ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΥΤΑ

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ Ι

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ – ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΙΙ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΛΙΟΥ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΡΟΪΚΗΣ ΑΚΑΡΙΑΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ