Διαδικτυακή συζήτηση για τα ασφαλή επίπεδα νιτρικών – νιτρωδών στα προϊόντα κρέατος

Διαδικτυακή συζήτηση για τα ασφαλή επίπεδα νιτρικών – νιτρωδών στα προϊόντα κρέατος

8 Δεκεμβρίου 2020 – Ανοικτή τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης τα ασφαλή επίπεδα των νιτρικών και νιτρωδών στα προϊόντα κρέατος διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική του Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ)  και το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 16:00.

Η διαδικτυακή αυτή συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων, θα περιλαμβάνει μία σύντομη επιστημονική παρουσίαση αναφορικά με τη χρήση των νιτρικών – νιτρωδών στην ασφάλεια και στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του κρέατος και των προϊόντων του και παράλληλα αναφορά στις αλλαγές που εξετάζει η Commission με την σχεδιαζόμενη τροποποίηση των επιπέδων χρήσης νιτρικών/νιτρωδών που βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε προϊόντα με βάση το κρέας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email sevek@sevek.gr έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 4.00 μ.μ.

Είσοδο στην διαδικτυακή συζήτηση εδώ.