Εξαγωγές

Ημερίδα για την ενίσχυση των εξαγωγών ελαιόλαδου και γαλακτοκομικών προϊόντων

 3 Απριλίου 2018 – Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνουν «Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για το ελαιόλαδο και τα γαλακτοκομικά προϊόντα», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των σημαντικών προϊόντων για την ελληνική οικονομία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 στις 10:00 π.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από Συμβούλους των γραφείων Ο.Ε.Υ. για τις αγορές του ελαιολάδου και των γαλακτοκομικών προϊόντων σε Καναδά, Σαουδική Αραβία, Ουγγαρία και Βέλγιο.

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι αγορές ελαιολάδου και γαλακτοκομικών προϊόντων στις εν λόγω χώρες, ενώ στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων. Μετά το πέρας της συζήτησης προβλέπεται χρόνος για δικτύωση (networking).

Για συμμετοχή στην ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίας θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466