Ποδηλατάδα και περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Ποδηλατάδα και περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Ήρθε πάλι η άνοιξη και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τους δρόμους και να ξεχυθούμε στον κάμπο της Βέροιας, όπου κάθε χρόνο οι Ανθισμένες Ροδακινιές δημιουργούν μια απέραντη ροζ θάλασσα!

Βόλτες με ποδήλατα, περιπατητικές διαδρομές, διαγωνισμό φωτογραφίας και video περιλαμβάνουν φέτος οι δράσεις που διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας στις Ανθισμένες Ροδακινιές!

Αναλυτικό πρόγραμμα:

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω έκτακτων μέτρων πρόληψης του Κορονοϊού –1. Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Κυριακή 15/3/2020 |Ώρα προσέλευσης 09:00 – Ώρα εκκίνησης 10:00

Η Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές είναι μια εύκολη διαδρομή σε άσφαλτο που απευθύνεται σε όλους τους ποδηλάτες, άνω των 13 ετών (ανήλικοι μόνο με συνοδεία). Συνολική διαδρομή: 17km. Υψομετρική διαφορά: 120m.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Κράνος. Προαιρετικός εξοπλισμός: Γάντια, Παγούρι με νερό.

Δείτε την εύκολη διαδρομή των 17 χλμ. εδώ

Διαδρομή για θαρραλέους: Συνολικό μήκος μέτριας/δύσκολης διαδρομής: 43 χλμ.

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω έκτακτων μέτρων πρόληψης του Κορονοϊού2. Περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Κυριακή 15/3/2020 | Ώρα προσέλευσης 09:30 – Ώρα εκκίνησης 10:30

Τα πρώτα ανθισμένα χωράφια απέχουν ελάχιστα από το κέντρο της Βέροιας! Περπατάμε παρέα, μαθαίνουμε για την καλλιέργεια του ροδάκινου και απολαμβάνουμε μοναδικές ανοιξιάτικες στιγμές στη φύση.

3.Διαγωνισμός Φωτογραφίας και video

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη θα βρίσκεται και ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός και Video με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές». Με τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό ανά χείρας, εκδράμουμε στον κάμπο για να απαθανατίσουμε το απίστευτης ομορφιάς φαινόμενο του ροζ κάμπου! Xρήσιμες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ

4.Έκθεση Φωτογραφίας

Έκθεση φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές» στο Φουαγιέ του Χώρου Τεχνών, Βέροια. Διάρκεια έκθεσης 28/02/2020 ως 10/04/2020. Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00.